Dekra chauffeur

voor chauffeursdiensten over de grens

Discreet

Top rijkwaliteit

Professioneel

Betrouwbaar

Vaak naar het buitenland? Neem een Dekra chauffeur

Ook voor Internationaal Executive chauffeurs kunt u bij Executieve Chauffeurs Diensten terecht. Als u vaak zakendoet binnen of buiten Europa en voor uw werk vaak onderweg bent buiten Nederland, dan is een Dekra Chauffeur ideaal. Onze Dekra Chauffeurs voldoen aan de internationale eisen en bezitten allemaal een DEKRA diploma. Bovendien hebben onze Dekra Chauffeurs een Verklaring Omtrent Gedrag en een Medische Verklaring moeten overhandigen. Deze twee verklaringen garanderen u dat onze Dekra Chauffeurs betrouwbaar en professioneel zijn.

Een Dekra chauffeur bij Executive Chauffeurs Diensten (ECD) staat voor professionaliteit. Op zowel rijgebied als op de manier waarmee ze met u als klant omgaan, is onze privé, directie en dekra chauffeur zeer professioneel. Al onze chauffeurs hebben dan ook een zeer strenge selectieprocedure moeten doorlopen: wij nemen niet zomaar iedereen aan. In tegenstelling tot sommige concurrenten maken wij dan ook zeker geen gebruik van studentenchauffeurs. Al onze chauffeursdiensten zijn dan ook van hoge kwaliteit.

Expert op de weg in binnen- en buitenland

Onze Internationaal Executive chauffeurs zijn goed op de hoogte van het wegennet binnen en buiten Europa. Ook weten hoe ze in geval van nood moeten handelen. Uiteraard rijdt uw dekra chauffeur zo veilig mogelijk, maar mocht er onverhoopt toch iets voorvallen dan kunt u op uw chauffeur rekenen.

Onze Internationaal Executieve chauffeurs zorgen altijd voor een zo veilig mogelijke situatie en brengen u snel en efficiënt naar uw bestemming in binnen- en buitenland.

Menu