D1 Chauffeur

een directie chauffeur voor meer efficiëntie

Discreet

Top rijkwaliteit

Professioneel

Betrouwbaar

De directie chauffeur

Bij Executive Chauffeurs Diensten kunt u ook gebruik maken van een directie chauffeur. Deze professionele chauffeurs beschikken allemaal over de benodigde chauffeursdiploma’s. Bovendien zijn onze chauffeurs zeer representatief en gaan ze standaard gekleed in kostuum. Ook bezitten diverse chauffeurs over een EHBO-diploma. Uw mate van veiligheid hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan.

De chauffeurs hebben een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en zijn goed op de hoogte van het Nederlandse wegennet. Voor een privé chauffeur over de Nederlandse grens, kunt u voor één van de Internationaal Executive chauffeurs kiezen. Ook voor deze chauffeursdiensten kunt u bij Executive Chauffeurs Diensten terecht.

Door een directie chauffeur altijd op tijd

Door gebruik te maken van een chauffeur bij Executive Chauffeurs Diensten zal u altijd op tijd bij uw afspraken aanwezig zijn. Onze chauffeurs staan namelijk 24 uur per dag voor u klaar. Bovendien zijn al onze chauffeurs zeer discreet en op de hoogte van de gepaste omgangsvormen. Doordat onze D1 chauffeurs een geheimhoudingsplicht hebben, wordt deze discretie gegarandeerd.

Tijdens uw reis kunt u dus op uw gemak de nodige telefoontjes plegen of gesprekken voeren, zonder dat u bang hoeft te zijn dat er eventuele gevoelige informatie wordt gelekt.

Door onze chauffeursdiensten wordt uw tijd zeer efficiënt benut

U kunt tijdens de rit met onze directie chauffeur op een ontspannen manier alvast voorbereidingen treffen voor uw afspraak, meeting, congres of vergadering. Uw tijd wordt op deze manier dubbel zo efficiënt. In plaats van dat u zich bezig moet houden met de weg, kunt u uw tijd zeer nuttig besteden. Daarnaast is de chauffeur ook inzetbaar voor het wegbrengen van eventuele documenten of het uitvoeren van andere werk gerelateerde taken.

Uiteraard is het voor u belangrijk om altijd representatief te zijn. Als u op bestemming bent kan de chauffeur tijdens het wachten uw auto laten wassen. Zo is uw auto altijd zo schoon en representatief mogelijk.

Bij Executive Chauffeurs Diensten kunt u ervoor kiezen om alleen van een chauffeur gebruik te maken, of van een chauffeur inclusief auto.

Als u ook vaak naar het buitenland reist, dan kunt u gebruik maken van onze Internationaal Executive chauffeurs.

Menu